Να σας γνωρίσουμε τον Παύλο.

Ο Παύλος είναι δεκαεπτά χρονών.

Είναι ένα παιδί, που μένει στις Σέρρες.
Τρελαίνεται να παίζει μπάσκετ, να ζει έντονα, να βγαίνει με τους φίλους του … αγαπά τους υπολογιστές και τη μουσική. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως δεν μπορεί να χαρεί τίποτα από αυτά που αγαπάει ,γιατί ο Παύλος τα τελευταία δύο χρόνια έγινε μαχητής της ζωής. Της δικής του ζωής.

Διαγνώστηκε με μια επιθετική Λευχαιμία τύπου Τ και παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε την μεταμόσχευση μυελού των οστών…Κι αυτό έφερε μια ακόμη ανατροπή, μια αγωνία και μια σκληρή μάχη με το χρόνο.

Ο Παύλος πρέπει άμεσα να φύγει για την Αμερική. Για την Βοστόνη.

Τον τόπο των θαυμάτων, να δει το δικό του θαύμα.

Η οικογένεια του Παύλου πριν από λίγες μέρες απεύθυνε έκκληση προς όλους εμάς, τους γνωστούς, τους αγνώστους, τους φίλους.

Μπορούμε όλοι εμείς οι άνθρωποι να βοηθήσουμε για να δει ο Παύλος το δικό του θαύμα. Μπορούμε όλοι εμείς να τον βοηθήσουμε να κερδίσει τη μάχη για το πολυτιμότερο αγαθό. Την ίδια τη ζωή!

Το ταξίδι αυτό, όπως και η θεραπεία στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο Παύλος κοστίζουν πολλά χρήματα. Αλλά είμαστε κι εμείς πολλοί, πολύ είναι και το περίσσεμα αγάπης.

Η rap κοινότητα ενώνει τις φωνές της σε μια συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν εξ ολοκλήρου στον Παύλο, και την οικογένεια του.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς
Μετά το πέρας του event θα αναρτηθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε, καθώς και οι σχετικές αποδείξεις.

Ευχαριστούμε το χώρο τέχνης “Χυτήριο” και την ιδιοκτήτρια του για τη δωρεάν παραχώρηση του συναυλιακού χώρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Κυριακή 6 Μαρτίου στο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44)

Είσοδος (Ποσό ενίσχυσης): 5 ευρώ
Doors Open: 20:00

Στη συναυλία συμετέχουν

MC’S

Azker / Brak (Χνάρια) / Boem / Dave (Φράξια) / Gift Of Life 138 (Μαύρη Παλίρροια) / JK One / One Eye / Τοτέμ – Damned1 (PsyclinicTactix) / Romantic Paranoia /Wisdom /Δημήτρης Μεντζέλος / ΛΚ – 47 / Λύκος / Παράφρων / Ραπτίμ / Ψ

DJ’S
Crash Override / Low P / Dj Micro / Twelve / Wheelm

BEATBOXERS
Daniel / Horbeat /Human

BREAK DANCERS
Onel / Waveomatics Crew

———————————————————

Σας παραθέτουμε τον αριθμό λογαριασμού μέσω του οποίου η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται ένα αξιοσέβαστο και πολυπόθητο ποσό για να μπορέσει να μεταφερθεί ο Παύλος στη Βοστόνη.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ

ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ.428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ΕΤΗΝGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ