Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου τα 3 χρόνια από τη δημιουργία της και μαζί με το the reflection οργανώνει ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Κλίμακα στο Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή).

Οι μπάντες που θα ακούσετε είναι :

Playground Theory
Disconnected (band)
doors open: 20:30
Start: 21:00
Damage 4 e

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Disconnected

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010. Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών επιρροών των μελών τους, από post alternative rock μέχρι heavy rock συγκροτήματα όπως Muse, Mogwai, Radiohead, Incubus και Red Hot Chili Peppers.
Από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινώντας από το Santa Botella και το Booze Cooperativa, και σε πολλά συναυλιακά venues της πόλης, όπως το six D.O.G.S. ,το KooKoo, η Αρχιτεκτονική και το Nueva Trova, ενώ έχουν συμμετάσχει και στα Α21 Freedom Fest ,Steve Festival,ΜΟΝΟ Μetal Festival και Art Apart Festival. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με Locomondo, Idra Kayne, Soul Mates, Mother Of Millions, 3Fold Pain, Furor, Blame The Trees, 7 Odds κ.α. Τον Απρίλη του 2013 έδωσαν μια unplugged live performance στον ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM 9.69 στην εκπομπή του Γιάννη Λεουνάκη και έχουν συμμετάσχει στις δύο φιλανθρωπικές συναυλίες του Make A Wish Foundation το 2014 και 2015.
Το 2014 πραγματοποίησαν ενα live recording session στα Sierra Studios, το οποίο περιείχε το κομμάτι τους “Fading Light” καθώς και μια διασκευή του Reckoner των Radiohead. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους single, Weakest Point, μαζί με video clip, το οποίο περιέχεται στο πρώτο τους EP που κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη στην παραγωγή.

Contacts and Links :
Facebook Page : https://www.facebook.com/pages/Disconnected-band/446776508688848
Twitter : https://twitter.com/5Disconnected5
Soundcloud : https://soundcloud.com/disconnected-band
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCwguSdn0Vr6eMsHk6h4ZUHg

Playground Theory

Oι Playground Theory σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2009. Η τωρινή σύνθεση περιλαμβάνει τους: Μάρσια Ισραηλίδη (Φωνή-πλήκτρα), Βαγγέλη Κατσουλάκη (τύμπανα), Δημήτρη Νέγκα (πλήκτρα), Κώστα Επιτρόπουλο (Κιθάρα).
Την διετία 2011-2012 ηχογράφησαν το πρώτο demo τους (του οποίου τα κομμάτια παίxτηκαν από πολλούς παραγωγούς του best radio 92.6) και το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη δουλειά τους το “Speaking of Secrets” από την Puzzlemusik. Το ντεμπούτο τους απέσπασε πολύ καλές κριτικές (avopolis, Athens voice, lifo, 3point magazine, in.gr, it’s my blender, mic, mixtape, noisy, vinyl mine κ.α) και ήταν παρών σε πολλές λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς (Μάκης Μιλάτος, Χρήστος Δασκαλόπουλος, sad songs we love, giousurum κ.α). Το “Waves” συμπεριλήφθηκε στην συλλογή The indie side of Music Vol II
O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική pop – cinematic -dream pop ενώ στο καινούργιο υλικό τους είναι παρόντα παραδοσιακά και ανατολικά στοιχεία.
Εμφανίζονται από το 2011 σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές της Αθήνας (six dogs, taf, mad, holy wood, key bar, bios, rodeo, rainbow, white noise, floral, death disco κ.α) ενώ τον Μάιο του 2014 δέχτηκαν πρόσκληση και συμμετείχαν στο Blow-Up Festival στα Χανιά. Σημαντική επίσης και η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκής Μέρας Μουσικής συνεχόμενων ετών, όπως και στη σκηνή της Athens Voice στην πλατεία Κλαυθμώνος τον Ιούνιο του 2013 στα πλαίσια της γιορτής μαζί με πολλά κορυφαία ονόματα της σύγχρονης Αθηναϊκής σκηνής.
Στις 28/1/2016 κυκλοφόρησαν την δεύτερη δισκογραφική τους δουλεία, “Connect the Dots” από την Puzzlemusik. Έχουν ήδη αναδειχθεί δύο digital single από το νέο τους album (“Little Things” και “Rain”). Στο “Connect The Dots”, με παραγωγό το Γιώργο Πρινιωτάκη, οι Playground Theory θέτουν νέες κατευθύνσεις για τη μουσική τους, η οποία ακροβατεί μεταξύ ανατολίτικων modes, trip-hop beats, delays + distortions, καθώς και όλες τις -συνειδητές ή μη- επιρροές της μπάντας.