Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου οι Logarithm παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με Frankie και τους 12Gafs από την Αθήνα στο stage του Silver Dollar Music Bar! Μια βραδιά γεμάτη Rock’n’Roll και Grooves στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.


Το 2012 ο Frankie ξεκίνησε να γράφει μουσική ως solo artist και κυκλοφόρησε το 1ο του ομώνυμο demo “FRANKIE” συνοδευόμενο από το video-clip “Bourbon & Wine”. Στην πορεία σχηματίστηκε ένα δυναμικό Trio μαζί με τον NonSap (drums) και Plato (bass) το οποίο πήρε και την ονομασία αυτή. Πλέον οι Frankie έχοντας κυκλοφορήσει το 1ο τους video clip απο το επερχόμενο E.P. “Love Affairs & Superstitions” ετοιμάζονται για το 2ο single “Friend Or Foe (Little Did I Know)”.

Official web: www.thisisfrankie.org


Οι 12gafs είναι μια τετραμελης rock’n’roll μπάντα από την Αθήνα. Με επιρροές από την indie και τη garage σκηνή, έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά αρκετές ανεξάρτητες δουλειές τους με τελευταίο το single “Never Stop On Yellow Lights” και έχουν εμφανιστεί σε γνωστές σκηνές της Αθήνας(Six d.o.g.s, BIOS κ.α). Τα ατμοσφαιρικά- μελαγχολικά live ΔΕΝ είναι το χαρακτηριστικό τους.

Facebook : https://www.facebook.com/12gafs
Soundcloud : https://soundcloud.com/12gafs
Youtube : https://www.youtube.com/user/12gafs


Χορηγοί επικοινωνίας:
https://www.rocking.gr/
https://www.rockoverdose.gr/
https://www.beater.gr/
https://www.freakout.gr/
https://www.summerrainradio.blogspot.gr/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/813685505321452/

Frankie

www.thisisfrankie.org