Κυκλοφόρησε το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των  Deaf Radio που θα λέγεται “Alarm” και θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

Οι Deaf Radio είναι μία μπάντα από την Αθήνα και υπάρχουν από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single αποτελούμενο από δύο κομμάτια (Down On Her Knees, No Hay Banda). Τον Μάιο του 2016 ηχογραφούν το πρώτο τους  full album, με τίτλο “Alarm”, και τον Ιούνιο κυκλοφορούν το πρώτο single του δίσκου με τίτλο “Revolving Doors”.  Την κυκλοφορία αυτή συνοδεύουν με lives ανά την Ελλάδα, (Fugarock Festival , Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ECHO Festival στα οποίο συμμετέχουν μπάντες όπως Planet of Zeus, 1000mods κ.ά. )
Ηχητικά χαρακτηρίζονται από πληθωρικά τύμπανα, βαριά riffs με χαρακτηριστικές  φωνητικές μελωδίες να βρίσκονται στο προσκήνιο, συνδυάζοντας στοιχεία από σκηνές όπως η Palm Desert, η Post Punk και η Psychedelic Rock. Κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές- σκέψεις και το δηλώνουν στους στίχους τους. Άλλωστε και το όνομα της μπάντας αναφέρεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, ένα κενό επικοινωνίας, έναν πομπό χωρίς δέκτη.