Την Κυριακή 11 του Φλεβάρη οι Three Way Plane και οι 45Rats βάζουν φωτιά στο stage του BAD TOOTH.
Είσοδος Ελεύθερη
Έναρξη: 21:00
After DJ Set by Zen Audio

THREE WAY PLANE
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν.
Έχουν κάνει πολλά live σε μαγαζιά, αυτο-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser και οι Savage Republic. To 2006, κυκλοφόρησαν το D.I.Y. EP “Bright Days” και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, κυκλοφόρησαν το 2010 με τη βοήθεια της Spinalonga Records, τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Give us something new to shout”.
Το Γεννάρη του 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y. κυκλοφορία, το EP με τίτλο “Fire” το οποίο κυκλοφόρησε μόνο ψηφιακά.
Το 2015 βρίσκει τη μπάντα με πολύ υλικό στις αποσκευές της και 2 κυκλοφορίες! Το “Remixing The Plane” με όλα τα remix που έχουν κάνει φίλοι της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής από την 33 Recordings και το εφτάιντσο “A Waltz For Unity & Love/New Destination” από την B-Otherside Records που κυκλοφόρησε σε 200 αριθμημένα αντίτυπα.
Το νέο τους album με τίτλο “Your Kingdom, My Life” κυκλοφορεί ήδη σε cd και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο!
http://threewayplane.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/three-way-plane
https://www.facebook.com/threewayplane

45 RATS
Το instrumental trio των 45Rats είναι η επιτομή του rock’n’roll. Με επιρροές από την υπερπαραγωγική δεκαετία των 70’s, αλλά και από το heavy rock κίνημα των 90’s, οι 45Rats σμιλεύουν το δικό τους heavy υβρίδιο, επιτυγχάνοντας ένα up tempo ανεβαστικό αποτέλεσμα, που ενώ ρέπει προς κάποιου είδους revival, καταφέρνει να ζει στην εποχή του. Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους “Gazer” να έχει μόλις διατεθεί στο κοινό, τα… “αρούρια” θα ανοίξουν ιδανικά τη βραδιά της 11ης Φεβρουαρίου.
https://45rats.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/45Rats