Την Κυριακή 24 Μαϊου οι Skin Erased, οι 2theΒone και οι Hey Jimi Band στη σκηνή του Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9 Ν. Ηράκλειο 2102818543) σε μια βραδιά που το Distortion και το Fuzz έχουν την τιμητική τους…

Skin Erased
Οι Skin Erased δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2007 από τον κιθαρίστα Νικόλα Τριανταφύλλη, το μπασίστα Γιάννη Δράκο, το drummer Αχιλλέα Μιχαήλ, τον τραγουδιστή Αχιλλέα Δόλια και τον κιθαρίστα Βασίλη Αυλωνίτη. Η μουσική της μπάντας είναι ένα μείγμα heavy rock ατμόσφαιρας και κοφτών groovy riff, υπό το πρίσμα του αμερικάνικου νότου.

www.facebook.com/Skin.Erased

2theBone
“Οι 2theBone δημιουργήθηκαν το 2012 και έχουν μία αποστολή. Να παίζουν rock n’ roll LIVE.. Να είσαστε γενναίοι και να ακολουθείται τη μπάντα LIVE”

www.facebook.com/2theboneband
2theboneband@gmail.com

Hey Jimi Band
“Το βασικό τρίο μετράει ένα χρόνο ύπαρξης ,έχοντας ως κίνητρο την αναβίωση των πρωτοποριακών μουσικών πειραματισμών των 60’s-70’s .Αποδίδει με σεβασμό και ένταση το αυτοσχεδιαστικό και ψυχεδελικό πνεύμα του Jimi Hendrix ,εξερευνώντας την καλλιτεχνική του πορεία ,όπως αυτή διαμορφώθηκε από το Are you experienced? έως το Band of Gypsys,μη παραλείποντας βέβαια τις γνωστές διασκευές του.

Ώρα 21:00
Είσοδος Ελεύθερη