Για 16η χρονιά το Rockfest ‘n Aid συνεχίζει την πορεία του, προάγοντας τη μουσική παράλληλα με τη φιλανθρωπική δράση του.
Στη φετινή Season 2016-2017 έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε μια αγαπημένη μπάντα που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στα τέλη των 80’s και μεγαλούργησε καλλιτεχνικά μέσα στα 90’s.
Οι JOKER (JOKER Band), οι οποίοι φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια της επίσημης δισκογραφίας τους, θα μας ταξιδέψουν με την υπέροχη μουσική τους, σε μία εποχή που όλοι μας αγαπήσαμε.
Support / opening act, η νεοσύστατη μπάντα των Teaser & the Kids, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παρθενικής τους εμφάνισης με κλασικά hard rock/blues rock κομμάτια.Η βραδιά θα πλαισιωθεί και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, οι οποίοι θα εμφανιστούν παρέα με τους Joker. (t.b.a.)

Στη φετινή μας διοργάνωση και πάντοτε μαζί με τον Πολιτιστικό ΣύλλογοΕ.κ.κ.ε.π. (‘Ενωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης). στηρίζουμε έναν ακόμη φορέα, που ασχολείται με τη φροντίδα μικρών παιδιών αλλά και με την ψυχολογική και ηθική στήριξη μητέρων και των αγέννητων βρεφών τους.
Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την κάλυψη βασικών αναγκών του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» (Αγκαλιά-Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού), που εδρεύει στη Λεωφόρο Αθηνών 84, στην Αθήνα.

Ώρα έναρξης: 21:00.
Είσοδος 5 ευρώ.
Tηλ. : 210 4826969

Πρόσβαση μέσω Σταθμού Ηλεκτρικού Μοσχάτο,(500 μέτρα απο το μαγαζί).
Λεωφορεία: 218 Πειραιάς-Μοσχάτο
860 Πάρκο Σχιστού-Μοσχάτο
040 Πειραιάς-Σύνταγμα
049 Από Πέραμα
130 Από Ν.Σμύρνη
Α1 Aπό Βούλα
Τρόλευ 1 από πλατεία Αμερικής

Το Σάββατο 6 Μαϊου 2017, στις 21:00μμ. σας περιμένουμε στο Level 69 live stage, Σολωμού 69 (Μοσχάτο Αττικής), (Level 69), σε μία βραδιά με άφθονη μουσική,κλήρωση δώρων και με την ελπίδα να μοιράσουμε και φέτος περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Έκ της διοργανώτριας αρχής,

Νεκτάριος Πουλάκος
Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Κ.Κ.Ε.Π.
(Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης)
Production Manager of Rockfest ‘n Aid