Δύο διαφορετικές ομάδες, με κοινά σημεία τη συλλογικότητα, την πολυπλευρικότητα και την αγάπη για τη μουσική, ενώνουν τις δυνάμεις και τις ανησυχίες τους για μια ιδιαίτερη βραδιά στις 14 Μαρτίου, στο BIOS, στις 22:00.

Ο πολυχώρος GREEN STUDIOS σε συνεργασία με το web radio FREAKOUT.GR, οργανώνουν μια συναυλία όπου τέσσερα συγκροτήματα, με διαφορετικό μουσικό ύφος και στυλ, θα παρουσιάσουν το υλικό τους. Ένα event στο οποίο θα γιορτάσουμε την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση, τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα του δημιουργού να μοιράζεται το έργο του χωρίς περιορισμούς.

Οι Playground Theory ιδρύθηκαν 2009 επηρεασμένοι από dream pop, electro και trip hop ήχους, όπου τους συνδυάζουν με ηλεκτρικά riffs και ονειρικές μελωδικές γραμμές.  Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2013 θα την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από την Puzzle Records.

Οι Libertines & Dogs σχηματίστηκαν το 2010, παίζοντας μια μίξη από rock, reggae, punk, swing με βαλκανικά στοιχεία και αρκετό θεατρινισμό.  Μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές μελών και πολλές νέες ιδέες στη μουσική τους, έχουν πλέον καταλήξει στο χαρακτηριστικό μουσικό τους ύφος.

Οι Delay Dog ξεκίνησαν την πορεία τους το 2009 στην Αθήνα.  Το ύφος της μουσικής τους είναι ένας συνδυασμός post & progressive rock, σχηματίζοντας πολλαπλά ηχητικά στρώματα με εκτενή χρήση εφφέ και looper. Αυτό το διάστημα βρίσκονται εν μέσω ηχογραφήσεων του πρώτου τους LP.

Οι Spaceguest δημιουργήθηκαν το 2006 στο Ηράκλειο Κρήτης παίζοντας ένα συνοθύλευμα από funk, electro & punk rock.  Αφού εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τίτλο  “The Big Beat Invasion”  το 2012. Για τη φετινή χρονιά ετοιμάζουν το δεύτερο demo τους με διασκευές από 90’s dance επιτυχίες.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OU_8z5D_8Kc]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Qla8X1wIClw]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B1_W8NMbMhY]