Πέμπτη 10/11 Tiki Bar Athens

The Sexy Christians & ΚΡΑΑΚ Live!

Doors open: 21.00
Entrance: 5€

The Sexy Christians : 22.30-23.30
Οι The Sexy Christians δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως μπάντα. Το ότι είναι μια παρέα που εξαπολύει το υγρό και ιδρωμένο rock’n’roll της προς πάσα κατεύθυνση το θεωρούν ένα εντελώς τυχαίο γεγονός. Γνωρίζονται από παλιά αλλά το Δεκέμβρη του 2012 επισημοποίησαν την ταραγμένη σχέση τους. Από τότε τους έχουν πάρει μάτι σε φεστιβάλ, ξενοδοχεία, κλαμπζ, φορτηγά, μπαράκια, καΐκια, υπόγες, πριβέ πάρτυ, αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και αλλού..
Χαρακτηριστικά των εμφανίσεων τους είναι οι πολύχρωμες φούστες, το ασταμάτητο groove και οι εναλλαγές ρόλων, που οδηγούν στον διονυσιακό σουρεαλισμό και τη μινιμαλιστική ψυχεδέλεια. Το 2015 πραγματοποίησαν πάνω απο 80 εμφανίσεις σε Σκιάθο, Ικαρία, Πάρο, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Εύβοια, Αθήνα και στα τέλη του ένιωσαν πνευματικά ώριμοι για την εισχώρηση τους στο στούντιο προς καταγραφή των πρωτότυπων και βέβηλων σεξοχριστιανικών τους ύμνων. Το “God Proudly Presents” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα στις 18 Απριλίου του 2016 και ακολούθησε ακράτητη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=1qGvkhWfOHA
https://www.youtube.com/watch?v=8LeZG9dVsgM
https://www.youtube.com/user/TheSexyChristians

ΚΡΑΑΚ : 21.20-22.20
Οι ΚΡΑΑΚ αυτή την περίοδο παίζουν ένα κάποιο είδος αθηναϊκού rock’n’roll υψηλής ενέργειας. Με επιρροές όπως Stooges, Velvet Underground, Wipers, Pink Floyd… περνάνε καλά και μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να ηχογραφήσουν και ένα live demo. Στο ΤΙΚΙ θα παίξουν 9, μπορεί και 10, δικές τους συνθέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=MTvocUEi8lY