Αυτή την Τρίτη 11/3  η εκπομπή Freak on Tueday στις 18:00 έχει την χαρά να φιλοξενεί τον συγγραφέα Γρηγόρη Αζαριάδη
Ο Γρηγόρης Αζαριάδης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη. Έργα του είναι τα εξής:
Αστυνομικά Μυθιστορήματα:
(2013)   Η τελευταία παράσταση της Μαρίνας Φιλίππου, Εκδόσεις Γαβριηλίδης
(2012)   Παλιοί λογαριασμοί, Εκδόσεις Γαβριηλίδης
Μεταφράσεις:
(1981)   Steinbeck, John, 1902-1968, Η μακριά κοιλάδα, Γράμματα
(1981)   Eagleton, Terry, 1943-, Ο Μαρξισμός και η λογοτεχνική κριτική, Ύψιλον
Απόσπασμα από συνέντευξη στο Βήμα: 
«Βασικές αναφορές του Αζαριάδη είναι συγγραφείς αστυνομικών ιστοριών όπως ο Μάρκαρης, ο Καλλιφατίδης, ο Αποστολίδης και ο Γκάγκας από τον ελληνικό χώρο και από την ξένη αστυνομική λογοτεχνία οι Γάλλοι Μανσέτ και Ιζό και οι Σκανδιναβοί Σγιέβαλ-Βαλέε, Μανκέλ και Νέσμπο. «Και βέβαια η Σάρα Παρέτσκι»
Στην ερώτηση για ποιον λόγο γράφει, μας παραπέμπει στα λόγια του ήρωα του, ο οποίος σε κάποιο παραληρηματικό ξέσπασμα λέει: «Η περίφημη σιωπηλή πλειοψηφία βολεύεται στους καναπέδες τα σαββατόβραδα, συζητάει με τους καλούς φίλους πάνω από ιταλικές σπεσιαλιτέ και κόκκινο κρασί, κατακεραυνώνει τους κλέφτες και τους διεφθαρμένους και επαυξάνει με ενθουσιασμό τη σκληρή κριτική των στημένων τηλεοπτικών σχολιαστών για επίορκους ανώτερους κρατικούς λειτουργούς».
 
…Μέσα σε αυτή τη λοβοτομημένη κοινωνία εμφανίζεται ένας τύπος που λέει “όχι, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η νιρβάνα του καναπέ του σαββατόβραδου και τη Δευτέρα το πρωί πάλι στη δουλειά, να καταπίνω την εκμετάλλευση και την καταπίεση του κάθε αφεντικού”».
 
Το Βήμα 09/09/2012
Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη στις 18:00
Καλή ακρόαση
Gaby and Little DM