Ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-core και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν.

Έχουν κάνει πολλά live σε μαγαζιά, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts σε αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser και οι Savage Republic. Ανέκαθεν φρόντιζαν οι συναυλίες τους να έχουν χαμηλό και προσιτό εισιτήριο ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αποφεύγουν να βάζουν είσοδο σε δικές τους διοργανώσεις (δηλαδή σχεδόν σε όλες).

To 2006, κυκλοφόρησαν το D.I.Y. EP “Bright Days” και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, κυκλοφόρησαν το 2010 με τη βοήθεια της Spinalonga, το δίσκο με τίτλο “Give us something new to shout“. Στις 12 Γενάρη 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y. κυκλοφορία, το EP με τίτλο “Fire“.

Εκτός από τα live τους, οι 3WP μοιράζονται πλέον δωρεάν και όλες τις κυκλοφορίες τους, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κατέβασμα στο bandcamp της μπάντας.

Περισσότερα την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 18:00 – 20:00 στο freakout.gr και την εκπομπή Salt !!

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ifoZ3aN9eCs]

 

Three Way Plane on… bandcamp | soundcloud | facebook

Σημείωση: Όλες οι προηγούμενες εκπομπές του Salt στο κανάλι route 72 του mixcloud.