Την Κυριακή 21/12/2014 και ώρα 18:00μμ στην Αρχιτεκτονική Live,
(Ελασιδών 6 και Πειραιώς, Γκάζι, τηλ. 210-9014428),
ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ε.Κ.Κ.Ε.Π
(Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης) και ο 14 ετής πλέον θεσμός Rockfest ‘n Aid, συνεχίζουν σε blues / rock / alternative ύφος την καλλιτεχνική πορεία τους με μία ακόμη βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ πλαισιώνεται φέτος από την παρουσία νέων μουσικών σχημάτων καθώς και καλλιτεχνών με πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Συμμετεχουν:

THE BLUES PROJECT
LIA HIDE
RANDOM DΕCISION
ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για αγορά παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, τα οποία θα προσφερθούν στο Ίδρυμα “Παιδική Στέγη”.
Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν μέλη καθώς και αντιπροσωπεία του Δ.Σ, οι οποίοι θα ενημερώσουν το κοινό για την δράση και το έργο του Ιδρύματος.

 

Προς στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει κλήρωση με πολλά δώρα,(t-shirts, αναμνηστικά κ.τ.λ) για το κοινό.Ας στηρίξουμε όλοι μαζί με τη συμμετοχή μας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια,παρακολουθώντας παράλληλα μια υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη με νότες,χαμόγελα και ελπίδα.

 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 μμ με είσοδο 10 ευρω/άτομο,(με μπύρα/κρασί) και με τιμή δεύτερης κατανάλωσης 7 ευρώ (ποτό), 5 ευρώ (μπύρα/κρασί).
Διάθεση εισιτηρίων απο το ταμείο της Αρχιτεκτονικής, την ημέρα της εκδήλωσης.