Οι Contra Limit ξεκίνησαν στα τέλη του 2008 στο νησί της Σύρου ως μαθητικό συγκρότημα. Από το 2010 η έδρα τους είναι στην Αθήνα. Τη μουσική του συγκροτήματος θα τη χαρακτήριζε κανείς ως heavy rock με desert και groovy στοιχεία.

Έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα κ έχουν παίξει σε μικρά και μεγάλα Φεστιβάλ αλλά και μαγαζιά, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαία συγκροτήματα της χώρας (Planet of Zeus, Nightstalker, Vodka Juniors, Potergeist, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Υπόγεια Ρεύματα, Beggar’s Blues Diary κ.α.) αλλά και του εξωτερικού The Shrine (USA), Cornerstone(AU).

Tον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους ‘Four Barrels From an Island‘ και για την προώθηση του πραγματοποίησαν ένα tour στην Ελλάδα.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/108024061″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”100″ iframe=”true” /]

Περισσότερα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 – 22:00 στο freakout.gr και την εκπομπή Salt.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθεί μία πρόσκληση για το live του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου στο An Club με τους Beggar’s Blues Diary, Contra Limit, Ribbons Of Euphoria και Koifish!

Επίσης, όσοi θέλατε μα δεν καταφέρατε να ακούσετε την εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας με καλεσμένους τους Blame the Trees, επισκεφθείτε το κανάλι route72 στο mixcloud.

Contra Limit on facebook | soundcloud

salt – web radio broadcast