Το 15ο Rockfest n’ Aid είναι πλέον γεγονός… Στη φετινή Season 2015-16 δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε το κλίμα και την καλλιτεχνική αίσθηση και διάθεση των 90’s μέσω των θρυλικών Unplugged Sessions του M.T.V u.s.a.. Σε ένα χώρο νέο για το κοινό του φεστιβάλ μας, με ειδική διακόσμηση για εκείνη την βραδιά και μόνο… σε semi-acoustic μουσικό ύφος. Τα μουσικά σχήματα που μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν φέτος στο φιλανθρωπικό μας event είναι το καθένα τους μοναδικό στο είδος του.

Οι NEWMARK, ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ, η ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ και οι ΝΤΟ ΔΙΕΣΗ θα μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες μουσικές τους σε μία εποχή που όλοι μας αγαπήσαμε, με μοντέρνο ήχο που θα κυμαίνεται από Rock έντεχνο, electro pop αλλά και Funk, Soul και Pop Rock ηχοχρώματα.

Με τη φετινή μας διοργάνωση (όπως κάθε χρόνο) και μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), στηρίζουμε έναν ακόμη φορέα που ασχολείται αποκλειστικά με την φροντίδα αλλά και την ψυχολογική και ηθική στήριξη μικρών παιδιών.

Τα έσοδα της βραδιάς αυτής θα διατεθούν για τη στήριξη και την κάλυψη βασικών αναγκών του Παιδικού Σταθμού «Οι Φίλοι του Παιδιού» που εδρεύει Καλυψούς 8, στο Μεταξουργείο.

Είσοδος 8 ευρώ (με μπύρα/κρασί), δεύτερη κατανάλωση

3 ευρώ μπύρα /κρασί, 5 ευρώ ποτό.

Στίς 31 Ιανουαρίου 2016 σας περιμένουμε στο Athens View

Ακτημόνων 55 στο Γαλάτσι στίς 18:30 το απόγευμα σε μίαβραδιά νοσταλγικού αλλα και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με άφθονη μουσική,κληρώσεις με δώρα και με τήν ελπίδα να μοιράσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Έκ τής διοργανώτριας αρχής,

Νεκτάριος Πουλάκος

Πρόδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση

Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης)

Production Manager of Rockfest n’ Aid