Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, διάφοροι παραγωγοί του freakout.gr θα postάρουν τα άλμπουμ που τους άρεσαν περισσότερο από τη χρονιά του 2013! Ακολουθεί το 1ο από αυτά τα posts…

«Mε τυχαία σειρά και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, καθώς η χρονιά είχε πολύ πράμα να δώσει, θα πω τα παρακάτω:

Kylesa-Ultraviolet1-300x300

Kylesa ­- Ultraviolet

Πιο mainstream σε σχέση με παλαιότερες κυκλοφορίες τους και αρκετά μακριά από το βρώμικο DIY παρελθόν τους, οι KYLESA κυκλοφόρησαν φέτος μια δισκάρα που τσακίζει απ’ την αρχή ως το τέλος.

Clutch-Earth-Rocker

Clucth -­ Earth Rocker

Το βάζεις, παίζει, το ακούς, το ξαναβάζεις, ξαναπαίζει, το ξανακούς και άλλη μια απ’ την αρχή στο καπάκι. Τότε ίσως να ακούσεις και κάτι άλλο. Ωχ Ιζαμπέλα!

cultofluna-vertikal_0

Cult Of Luna ­- Vertikal

Προσγειώθηκαν από… κάπου αλλού και μας πέταξαν (σάτα πάτα) στη μάπα το δίσκο. Και σαν να μη μας έφτανε αυτό, πάρε μετά από κάνα 5μηνο και το Vertikal II… ‘Αστα διάλα ρε!

The+Fall+Hypnos_The_Fall_Artwork

Hypnos ­- Τhe Fall

Από τις υπόγες της Λυών, το ντεμπούτο των Hypnos σε βάζει στο τριπάκι να κουτουλήσεις τα ηχεία σου, αν μπορέσεις να σηκώσεις το κουφάρι σου από το πάτωμα. Σε χνάρια ISIS, Neurosis, κτλ. η φάση τους.

a1945358849_10

Koloss – ­Empower The Monster

Με φουλ αντιεμπορικό και αιτία μεγάλου χαβαλέ όνομα, οι Koloss κυκλοφορούν το 2ο δίσκο τους με radio friendly κομμάτια τουλάχιστον 10 λεπτών το καθένα. Υγείες!»

Μπίλις (Κρίσεις Πανικού)