Ο Αντώνης Βλάχος είναι ένας πολυπράγμων μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης.  Το μουσικό του ταξίδι ξεκινάει πίσω στο μακρινό 1998 και από τότε μέχρι σήμερα ο δρόμος τον έχει βγάλει σε pop, rock, funk, folk έως και metal διαδρομές.

Από το 1998 έως και το 2005 συμμετείχε ως κιθαρίστας και τραγουδιστής στη heavy rock μπάντα Young Lust, ενώ από το 2005 έως το 2007 στην prog thrash – death Godmade Sin. Tο 2007 σχηματίζει τους The Volition Project, μία hardcore – death μπάντα οι οποίοι είναι ενεργοί μέχρι και σήμερα.

Το 2009 γεμίζει τις βαλίτσες τους και πάει στο Λονδίνο, όπου και δίνει μερικές συναυλίες σε pubs και μπαρ, ενώ ταυτόχρονα πειραματίζεται ως street musician παίζοντας σε μετρό και πλατείες.

Η επιστροφή στην Ελλάδα τον βρίσκει να ψάχνει για νέους ήχους και συνεργασίες. Αυτή η διάθεση, του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει κόσμο με διαφορετικό υπόβαθρο αλλά τον ίδιο στόχο. Όλο αυτό καταλήγει στους 3Fold Pain στους οποίους είναι και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Το σήμερα επίσης βρίσκει τον Αντώνη στο δρόμο να δίνει συναυλίες με pop, rock, folk και funk μουσικές σε ακουστικές εκτελέσεις. Συνεχίζει τις συνεργασίες με τελευταίες αυτές με τους Pete Murr και Resonant Status.

 [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/41011840″ width=”100%” height=”100″ iframe=”true” /]

Περισσότερα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 – 22:00 στο freakout.gr και την εκπομπή Salt! …και όσοi θέλατε μα δεν καταφέρατε να ακούσετε την εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας με καλεσμένους τους Distorted Function, επισκεφθείτε το κανάλι route72 στο mixcloud.

Antonis Vlachos on soundcloud | youtube | bandcamp

salt – web radio broadcast