Για να μπει καλά ο χρόνος το Contagiousness οργανώνει ένα Live με σκοπό να ενισχύσει Την Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος  Ραντεβού 9/1/2016 στο Methodia Art MultiSpace (Κωνσταντινουπόλεως 113 και Αγίου όρους 15 στο βοτανικό)

Είσοδος 6 ε με μπύρα ή κρασί

Start: 21:00

Μπάντες:
Bog Art
Jaw Breaker
Drunken Gramophone
NARCOSIS
SuperSoul
HERITAGE

Χορηγοί επικοινωνίας
http://freakout.gr/
http://www.rockoverdose.gr/
http://rockinathens.gr/
http://rockgreece.gr/
http://www.2smokingbarrels.gr/

Λίγα λόγια για τις μπάντες:
Bog Art
Οι Βοg art ξεκίνησαν το 2003, παραμένοντας όλα αυτά τα χρόνια πιστοί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο μουσικό υβρίδιο που οι ίδιοι αποκαλούν «container rock», και στο οποίο καταφέρνουν να συνδυάσουν, με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο, έντονη θεατρικότητα, παραμορφωμένα ηλεκτρικά φορτία, punk ξεσπάσματα, blues ρυθμούς, ποίηση, και παιδικά τραγούδια…
Tρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους έχουν ήδη έτοιμο τον δεύτερο ο οποίος, ηχογραφημένος μέσα στο 2015 σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή και πρόκειται να έχει τον τίτλο «Insidecide».

https://www.facebook.com/bog.art.gr
https://www.youtube.com/watch?v=JlvHE8EY3_o

Jaw Breaker
Οι Jaw Breaker δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2012 από μια παρέα φίλων. Μέσα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς κατέληξαν σε ένα stoner/southern metal μουσικό ύφος. Το φθινόπωρο του 2013 και μετά απο αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, φτάνουν στην σημερινή τους σύνθεση. Ηχογραφούν τρία απο τα κομμάτια τους με δικά τους μέσα και παραγωγή και βάζουν στόχο πλέον τις live εμφανίσεις τους και την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ.

Drunken Gramophone
H ιστορία έχει ως εξής:
Το Σεπτέμβρη του 2012 ο Orestis Petikos και ο Thodoris Talamagkas, φίλοι απο παιδιά, έχοντας βαρεθεί να παίζουν σε πολυμελείς μπάντες διασκευών, ξεκινούν ένα duo για να παίζουν κομμάτια δικά τους (και λίγα αγαπημένα άλλων).
Ο Ορέστης παρατάει την rhythm κιθάρα και κάθεται στα ντραμς, ο Θοδωρής αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της κιθάρας και παράλληλα αρχίζει να βγάζει μερικές νότες στο μικρόφωνο. Ο καιρός περνά μέχρι τον Μάρτη του 2014, όταν στη ζωή τους μπαίνει η Estell Fillip και το μπάσο της. Το φθινόπωρο του 2014 δημιουργούνται και τυπικά οι Drunken Gramophone, βγάζοντας το πρώτο τους demo. Tο Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου ανοίγουν τους The Big Nose Attack στο πρώτο τους live στο ΑΝ Club και συνεχίζουν να παίζουν live ακαταπαυστα, σε όλα τα σημαντικά clubs της πόλης, ανοίγοντας και τους Γάλλους Liminanas το Μάιο του 2015 στο Fuzz. Αυτό τον καιρό ηχογραφούν το πρώτο τους EP.
Μουσικά, τα σκοτεινά lyrics του Θοδωρή και οι οργιώδεις παραμορφωτικές κιθαριστικές στιγμές, συναντούν το ρυθμικό brutal παίξιμο του Ορέστη στα drums και τη σταθερή μπασογραμμή της Estell

Narcosis
Οι Narcosis είναι μια Heavy Rock μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε το 1998. Με το πέρασμα του χρόνου η μπάντα ανέπτυξε ένα ύφος ενσωματώνοντας στον ήχο της μια ποικιλία από διαφορετικά στιλ όπως Grunge, Post και Desert Rock. Με αρκετά Lives στο ενεργητικό τους σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ τον Μάιο κέρδισαν την Δεύτερη θέση στο Battle of the bands την Αθήνας. Οι Narcosis έχουν ηχογραφήσει 8 demo/EP κυκλοφορεί και το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Road To Infinity”
https://godrecordsgardenofdreams.bandcamp.com/album/narcosis-road-to-infinity

Super Soul
Οι Supersoul είναι ένα heavy blues trio,που πρόσφατα ξεκίνησε την μουσική του πορεία με εμφανίσεις στην Αθηναϊκή σκηνή. Ο ήχος τους αντικατοπτρίζει την βαθιά επιρροή τους από την blues,με εύρος από τα αρχεία του Alan Lomax μέχρι και τις πιο μοντέρνες εκδοχές της,σε μια crank-αρισμένη “μετάφραση”.

Heritage
Οι Heritage δημιουργήθηκαν από τον Κώστα και τον Δήμο τον Νοέμβριο του 2006. Τον Απρίλιο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο ντέμο τους One more for the road σαν τριμελής μπαντα. Στη συνεχεια καθώς γινοντουσαν γνωστοί από τις δυνατές live εμφανίσεις τους προστέθηκε και δεύτερη κιθάρα κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο άλμπουμ τους Herencia On The Road το καλοκαιρι του 2009. Από το καλοκαίρι του 2011 μετα από κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους έγιναν ακόμη πιο δυναμικοί και τεχνικοί. Τον Ιανουάριο του 2012 σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπόκο (Stone Cold Dead, ex Rotting Christ) αρχισε η προπαραγωγή του δεύτερου άλμπουμ τους Law. Οι ηχογραφίσεις ξεκίνησαν ένα χρόνο αργότερα στα Devasound Studios με τον Φωτη Benardo και τον Γιώργο Μπόκο για να ολοκληρωθουν στα Grindhouse Stoudio. Το Law κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου, 2015 από την Uncle Jack Records. Highlights στην μεχρι τωρα πορεια τους η εμφάνιση τους στο Ραδιο Αρβυλα το 2009 και οι αμέτρητες live εμφανίσης τους σε διάφορες ιστορικές σκηνές στην Ελλαδα. Τέλος έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Gus G, Mats Leven, Holocaust, Nightstalker, Lord 13, Deus Ex Machina, Planet Of Zeus & 1000MODS.

Στο χώρο θα υπάρχει ένα κουτί από την Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος που θα μπορεί οποιος/οποία θέλει να συμβάλει..