Το Contagiousness.gr ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να διοργανώσει ακόμα ένα φιλανθρωπικό live! Τι το ξεχωριστό όμως θα έχει αυτή τη φορά;
Κάτι διαφορετικό θα συμβαίνει στην είσοδο του μαγαζιού. Το εισιτήριο δεν θα είναι λεφτά αλλά τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως μακαρόνια, ρύζι και όσπρια τα οποία θα δοθούν στα «Παιδικά Χωριά SOS» Θεσσαλονίκης. Να είστε εκεί! Θα το απολαύσετε διπλά..
Τόπος: Μαύρη τρύπα Vaiou 5 Λαδάδικα

Ώρα: 22:00
Μπάντες:
The Coreys
ALEX KATSAKIS
Mad Way
Bat signal

Λίγα λόγια για τις μπάντες:
ALEX KATSAKIS
Ένας από τους πλέον ικανούς beatboxer στον κόσμο, με διακρίσεις και εμφανίσεις εντός και εκτός χώρας. Σε ένα show που αμφισβητεί τα φωνητικά όρια, αλλά και τα μουσικά μέσω του ανθρώπινου πολυφωνισμού!
Youtube Page: www.youtube.com/salouga

Οι Bat Signal σχηματίστηκαν στις αρχές του 2014 στη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορώντας σύντομα το πρώτο τους demo 4 τραγουδιών, κινούμενο στον ήχο του Punk Rock, με αναφορές σε συγκροτήματα όπως Ramones, Misfits, Turbonegro, Social Distortion κ.α. δημιουργώντας έναν ιδαίτερο ήχο με προσωπική άποψη. Ήδη έχονταςπολλές live εμφανίσεις και ένα μίνι τουρ στο ενεργητικό τους, ετοιμάζουν νέο υλικό, παίζοντας συνεχώς ζωντανά σε όσες περισσότερες πόλεις και σκηνές γίνεται.

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=a0Kb9LqjxiM
Οι Mad Way είναι ένα punk pop rock σχήμα που ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη. Συνδυάζοντας το ιδιαίτερα πρωτοποριακό μουσικό τους στυλ με μια απίστευτα ενεργητική performance, έρχονται για να ανατρέψουν τα μουσικά δεδομένα της Ελλάδας! Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο Special Something. Το βιντεοκλίπ για το ομώνυμο τραγούδι τους δημοσιεύθηκε μέσω του BlankTV και εισέπραξε τις καλύτερες κριτικές. Τα μέλη της μπάντας αυτό το διάστημα βρίσκονται στο studio για την ηχογράφηση του επερχόμενού τους full album το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Μέχρι τότε, μπορείτε να τους απολαύσετε σε κάποια live εμφάνισή τους στην πόλη σας ή κάπου κοντά! Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επικοινωνία με τη μπάντα και να παραγγείλετε το δικό σας αντίγραφο του ‘Special Something’, ώστε το μοναδικό vibe των Mad Way να σας συνοδεύει σε κάθε σας καθημερινή δραστηριότητα!

THE COREYS
Οι “The Coreys” είναι πανκ-quarteto από την Θεσσαλονίκη, με πολλές συναυλίες σε όλη τη χώρα, τρεις επίσημες κυκλοφορίες (Break A Leg, Crazy Air Balloon, Ramonistika) και πολλά νέα δυνατά τραγούδια τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον νέο πολυαναμενόμενο δίσκο τους. Με κυρίως ελληνικό-κοινωνικό στίχο πάνω σε γρήγορο ρυθμό, τα λένε με δικό τους τρόπο.

Official Website: www.thecoreys.gr
Χορηγοί επικοινωνίας

Freakout.gr

Beater.gr

Rockap.gr

InnerSoundRadio

FullThrottleRadioShow

rockoverdose.gr

rockvelvet.gr

artmag.gr

FeelA RockA – Τhe Rock webzine

 

Facebook event