Αυτή την Τρίτη στις 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 η εκπομπή Freak on Tuesday έχει την χαρά να φιλοξενεί τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Μπινιάρη.

Ο Γιώργος Μπινιάρης σπούδασε στη δραματική σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου. Ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει συνεργαστεί με πολλά αθηναϊκά και περιφερειακά θέατρα, το Εθνικό θέατρο, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο με τους σκηνοθέτες Στάθη Λιβαθινό, Μιχαήλ Μαρμαρινό, Πηγή Δημητρακοπούλου, Γιολάντα Μαρκοπούλου, Άντζελα Μπρούσκου, Νίκο Καραθάνο και στον κινηματογράφο με τους σκηνοθέτες Γιώργο Ζώη, Γιάννη Οικονμίδη και Σύλλα Τζουμέρκα.

Ως εμψυχωτής και δάσκαλος θεάτρου συνεργάστηκε με καλλιτεχνικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, όπως η Δραματική Σχολή Μορφές-Εμπρός, το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, η Κουμαντάρειος Πινακοθήκη Σπάρτης, το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Λετονίας στη Ρίγα.