Σάββατο 17 Γενάρη . Το Κακό Συναπάντημα (band) ξαναχτυπά στο an club παρουσιάζοντας την τελευταία κυκλοφορία τους «Children».

Οι κακό συναπάντημα άρχισαν να εξελίσσονται σε πολυμελή reggae-dub μπάντα από το 2004. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός – ελληνικός στίχος – συνέχεια της πορείας των (Ste & Northical) που ίδρυσαν το σχήμα το 2001.Ο αγγλικός στίχος εμπλούτισε αρκετά κομμάτια τους καθώς και οι επιρροές όλης της παρέας κάνοντας τον ήχο τους πολυμορφικό και πλέον χαρακτηριστικό. O ήχος των 80’s, το hip-hop, οι dub τεχνικές, η μοντέρνα αλλά και παλιά roots reggae συνθέτουν τη μοναδική μουσική τους ταυτότητα. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Eλλάδας ,έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχουν παίξει ως support σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής. Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο – πρώτο τους cd ως μπάντα με δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή το οποίο και εξαντλήθηκε, με κομμάτια που ακούστηκαν πολύ όπως τα Μπανανιά, Μεγάλο Αφεντικό , Απαγορεύεσαι , Sounds of the People κ.α. Το 2012 κυκλοφόρησε το cd ‘Pressureality’ – και αυτό ανεξάρτητα – περιλαμβάνοντας κομμάτια όπως τα Εγνατία, Sun, Δημοσιογράφοι, Βιογραφικό κ.α. Το τελευταίο άλμπουμ ‘Children’ κυκλοφόρησε τον Ιούλη του 2014 και θα διατίθεται σε επιλεγμένα δισκάδικα καθώς και στα live τους.
Info: www.facebook.com/kakosynapantima
https://www.youtube.com/user/kakosynapantima/videos
https://kakosynapantima.bandcamp.com/

O Selectah Propaganja είναι vinyl reggae selector με μουσικές επιλογές του περιφέρονται γύρω από την New Roots σκηνή με συχνή τάση να ανακατευθύνονται πότε στην εποχή της Τζαμάικα του ’70 με καθαρές roots επιλογές και πότε να επιζητούν τον πειραματισμό και το οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί μπαίνοντας σε μονοπάτια των hip-hop remixes, της UK dub και αρκετές φορές του dancehall. https://www.facebook.com/selectah.propaganja

tickets: 10 euro

supported by:

http://ektoszonis.blogspot.gr/
http://radio.stoperithorio.org/
http://mindtheradio.gr/
http://www.paranoiseradio.com/
http://iliosporoi.wix.com/feelmybassproductions
http://www.rocking.gr/