Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Music World Expo 2017, στο Ζάππειο στις 19-21 Μαΐου, η διαδικτυακή πλατφόρμα Musicspoon.org διοργανώνει ένα διαγωνισμό για όλους τους δραστήριους μουσικούς δημιουργούς σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό!

Είσαι καλλιτέχνης; Συγκρότημα ή ερμηνευτής; Συνθέτης ή στιχουργός;

Μπες στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Musicspoon, η πρώτη διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα που συνδυάζει την έξυπνη χρηματοδότηση με την ψηφιακή διανομή της μουσικής στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως τα Spotify, iTunes, Deezer, Beatport, κ.α.

Κέρδισε με την ψήφο των υποστηρικτών σου σημαντικά και χρήσιμα δώρα για την μουσική καριέρα σου, όπως τη ψηφιακή διανομή μουσικής, το mixing & mastering ενός τραγουδιού και την παραγωγή ενός μουσικού video clip!

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό και για περισσότερες πληροφορίες μπες στην ιστοσελίδα musicspoon.org/contest.

Ο κύκλος των εγγραφών ξεκίνησε και θα κλείσει στις 15 Ιουνίου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού, που θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την 1η Ιούλη!

Με πολύ όρεξη και χαρά σας προσφέρουμε το κουτάλι της μουσικής για να μαγειρέψετε εσείς τις νότες, ήχους και στίχους που λιμπίζεστε και να κεράσουμε παρέα όλον τον κόσμο!