Μερικοί φίλοι από το Κιάτο Κορινθίας αποφάσισαν να κάνουν ένα φεστιβάλ στην πόλη τους. Ένα φεστιβάλ αυτοχρηματοδοτούμενο, μη κερδοσκοπικό που αντί για εισιτήριο σε χρήμα, να έχει εισιτήριο σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τα ορφανοτροφεία της περιοχής. Από φόβο ή καθαρό πεσιμισμό για την έκβασή της, ονόμασαν την προσπάθεια, Tris & ο Cookos.

Στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν λίγα χρήματα για τη διοργάνωση αποφάσισαν να βγάλουν ένα t-shirt με το λογότυπο για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το φεστιβάλ. Ο πρώτος που το φόρεσε, θες για πλάκα, θες για προβολή, στήθηκε σε έναν τούβλινο τοίχο και φωτογραφήθηκε με αυτό ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο facebook. Ο επόμενος έκανε το ίδιο αλλά προσπάθησε να βγάλει μια πιο τρελή ή αστεία φωτογραφία. Ο επόμενος λίγο περισσότερο και ου το καθεξής μέχρι που φτάσαμε στα άκρα!

Τα μπλουζάκια ήταν μόνο η αρχή.  Ο Δήμος Σικυωνίων αποφασίζει να στηρίξει την προσπάθεια. Το ίδιο αποφασίζουν κι άλλοι φορείς. Πολλά και καταξιωμένα συγκροτήματα δέχτηκαν και συμμετέχουν  στο εγχείρημα αφιλοκερδώς και έτσι το φεστιβάλ παίρνει μορφή. Υπό τους ήχους των LFC και Ευδαίμων, Felix, Blues Side Band, No Sequence, Four of a Kind, Aqua Barons, Vrastaz και Big Nose Attack στήνεται  στις 25 και 26 Οκτωβρίου ένα πάρτι με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 Η παρέα συμπληρώνεται, τα χρήματα μαζεύονται και το πρόγραμμα του φεστιβάλ ανακοινώνεται. Λίγες φωτογραφίες, λίγο facebook, πολλή όρεξη, πολλοί φίλοι κάνουν μια κουβέντα της καφετέριας, πράξη.

Σας περιμένουμε όλους. Η είσοδος δεν είναι ελεύθερη, οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν με αγάπη και συμπαράσταση προς αυτούς  που το έχουν ανάγκη!

Σάββατο 25/10 (20:00)
Έλευση & Εvdemon
Felix
Blue Side Band 
No Sequence 

Κυριακή 26/10 (18:00)
Four of a Kind
Aqua Barons
Vrastaz 
Big Nose Attack

 

​​Αποθήκες Α.Σ.Ο – Απέναντι από το Λιμάνι Κιάτου (χάρτης)