Το Hard as a Rock ξαναχτυπά! Μετά την πρώτη γεύση του Vol.1 τον περασμένο Δεκέμβρη, το Hard as a Rock επανέρχεται στην ανοιξιάτικη εκδοχή του στο ξύλινο ανοιχτό θέατρο της πολυτεχνειούπολης, με πέντε μπάντες έτοιμες να τα σπάσουν!
Ετοιμαστείτε για ένα αυθεντικό rock live party με σωστό ήχο, σωστά ποτά και σωστές τιμές όπως όλοι γουστάρουμε!

https://www.facebook.com/events/456116831265603/

 

The Thriller
Οι Thriller σχηματίστηκαν στα μέσα του 2007, παίζοντας live σε διάφορα clubs της Αθήνας. Την ίδια περίοδο πραγματοποίησαν μια live ηχογράφηση, αλλά προς το τέλος του 2008 τα μέλη πήραν διαφορετικούς δρόμους. Μερικούς μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2009, ο Χρήστος ανέλαβε το κοντραμπάσο και τα δεύτερα φωνητικά. Ο Άγγελος έκατσε πίσω απο τα τύμπανα, ενώ ο Κώστας παρέμεινε στο ρόλο του κιθαρίστα και τραγουδιστή, ενορχηστρώνοντας επίσης και τα κομμάτια.
Η προσθήκη αυτών των δύο μελών έδωσε νέα ζωή στους Thriller, που αρχίσαν πάλι να παίζουν live σε διάφορα clubs και φεστιβάλ. Οι επιρροές τους προέρχονται απο μια μίξη, όχι και τόσο κλασσικού, rockabilly, με psychobilly των 80s. Το καλοκαίρι του 2012 οι Thriller κυκλοφόρησαν το πρώτο full length album τους, “…Ready to go” (FUZZ OVERDOSE RECORDS) με γερές δόσεις από psychobilly και surf.
Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την αγάπη τους για τις ταινίες τρόμου και την κουλτούρα των B-Movies.

 

Bag of Nails
Οι Bag of Nails είναι μια ψυχεδελική μπλουζ ροκ μπάντα μέ έδρα την Αθήνα. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2015 και ηχογράφησαν το πρώτο τους demo το Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς.
Πρόκειται για ένα δυναμικό τρίο, με έμφαση στον αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα του ροκ των 60’s και 70’s και του μπλουζ. Με φρέσκες δικές τους ιδέες, συνθέσεις και δυνατό ήχο, οι Bag of Nails θα ταράξουν τα νερά της ροκ σκηνής.
Είναι ο Πάνος στην κιθάρα και τη φωνή, ο Ηρακλής στα τύμπανα και ο Γιώργος στο μπάσο. Στοιχεία που τους ενώνουν είναι ο έρωτας για τη μουσική του τότε, η επικαιροποίησή της στο σήμερα, τα χωράφια (βαμπάκι, μήλα, αμπέλια) και το ουίσκι.

 

Noseblunt
Το Garage rock είναι εδώ. Χορός και δυνατό groove προς ευχαρίστηση σας. Μοτίβα της καθημερινής ζωής μετατρέπονται σε χορευτικά τραγούδια.
Μετά τον αυτοσχεδιασμό δυο ετών, μέσα από διαφορετικά μέλη και είδη μουσικής, η αρχή του 2015 σηματοδότησε την τρέχουσα σύνθεση της μπάντας. Επιρροές από το κλασσικό ροκ μέχρι το γκαράζ διαμόρφωσαν το μουσικό στυλ των Noseblunt. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν το κλίμα για χορό και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Dr. Albert Flipout’s one CAN band – aka Mickey Pantelous –
Ο Θρυλικός Δόκτωρ Albert Flipοut, μαζί με τον Ελληνοδανό άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous, αντισυμβατικοί όπως πάντα ρίχνουν φώς σε σκοτεινότερες πτυχές της ζωής. Παίζουν δικά τους τραγούδια από τα δύο τους Album “Can’t find my Pills”, “North Of Africa” καθώς και τραγούδια απο τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, πραγματευόμενοι πάντα την κοινωνική πλευρά της πολιτικοοικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα. Χωρίς να ξεχνάνε να κάνουν αναφορά σε μουσικές και καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει όπως οι Tom Waits, Kurt Weill, Captain Beefheart, White Stripes… αλλά και τα παραδοσιακά Blues του Mississippi, βάζουν τα πράγματα κάτω και ροκάρουν. Ένας άνθρωπος, μια κονσέρβα, μια ορχήστρα!
*Λογοπαίγνιο στα Αγγλικά με τη φράση ONE MAN BAND (Άνθρωπος ορχήστρα), και τη λέξη CAN (…Τενεκές, κουτί κονσέρβας…-…δύναμαι, μπορώ…).
ONE CAN BAND (Τενεκές Ορχήστρα) ή (ένας μπορεί να είναι ορχήστρα).


Dog Beat
Οι Dog Beat! είναι ένα ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό πειραματικό trio. Ο ήχος τους πατάει πάνω σε ένα drum machine που αναπαράγει, διαστρεβλώνει και μεταλλάσσει βασικές ρυθμικές δομές του rock n’ roll. Με συγγενείς αλλά και ετερόκλητες μεταξύ τους επιρροές (rock n’ roll, no wave, electro-punk, open jazz κ.α.) οι Dog Beat! κατασκευάζουν μια μουσική ταυτόχρονα ατμοσφαιρική και ρυθμική, που επιστρατεύει εφέ, ήχους και μουσικά κλισέ, όχι για να τα επαναλάβει αλλά για να τα μετατρέψει σε κάτι διαφορετικό. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

 

Artwork made by MrsHyde

https://www.behance.net/MrsHyde